Norgesvinduet

Norgesvinduet har lange og gode tradisjoner med produksjon av dører og vinduer. Produksjonen ligger i Trofors i Nordland, like sør for Mosjøen.

Norgesvinduet benytter kjerneved av Malmfuru eller Sibirsk lerk i sine produkter. Dette for å oppnå et produkt med best mulig motstandsdyktighet i mot vær og vind. Kjerneveden er den som ligger nærmest midten av trestammen og som har brukt lengst tid på å vokse. Ved bruk av kjerneved på produkter som skal stå utendørs, øker levetiden og behovet for vedlikehold reduseres.

http://norgesvinduet.no/

norgesvinduet

Harmonie

Harmonie tilbyr flere varemerker og legger vekt på at kundene skal like utformingen på dørene. De freseteknikker som benyttes for å utforme dørens ansikt, har vært ledende på markedet i over 20 år.
Harmonie’s ytterdører har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste isolasjonsverdier. Dette gir flotte dører og som tåler harde værforhold.

http://harmonie.no/

harmonie

Rehau

Rehau er et Tysk konsern og er en av verdens ledende produsenter av kompositt dører og vinduer.

Kompositt materialer benyttes i dag i de aller fleste sammenhenger. Mye av kunnskapen som blir brukt i dør og vindusproduksjonen i dag er hentet i fra Formel 1 og den moderne flyindustrien som lenge har benyttet disse materialene på grunn av materialets lave vekt og utrolige styrkeegenskaper. Dører og vinduer i kompositt krever heller ikke annet vedlikehold enn litt rengjøring fra tid til annen.

Her trenger du aldri å male vinduer mer.

http://www.rehauhome.com/

rahau