Planlegg din nye bolig eller moderniser hjemmet med interiørglass

 

Med glass kan du lage dine egne, skreddersydde løsninger for rekkverk, hylleløsninger og romavdeling, kjøkken, bad og dusj, og mye mer.

Glassrekkverk inne

Stadig flere velger glassrekkverk. Ikke bare på verandaen, men også på trappeavsatser og som erstatning for de tradisjonelle spilene eller platene i rekkverket langs trappen.
Med et glassrekkverk åpnes huset. Det virker mye større og luftigere samtidig som trappen blir en spennende del av rommet.

Glassrekkverk inne
Glassrekkverk inne
Be om pristilbud

Glass over kjøkkenbenken / bak komfyren

Du kan dekke veggen langs hele benkeplaten eller bare feltet over kjøkkenvasken.

Du kan velge glass i stedet for flis eller legge glasset utenpå den eksisterende veggen. Du får en sprutsikker, trygg og lekker løsning. Bruk herdet glass. Det er langt sterkere enn vanlig glass og tåler både støt og høye temperaturer. Du kan velge herdet glass i en rekke farger eller klart glass med den fargen/bildet du selv ønsker bak. Gir en delikat og sprutsikker sone som er lett å holde ren.

Festes med dekorskruer og gjennomsiktig silikon. Vi tilpasser glasset til dine mål.

Glass på vegg bak kjøkkenvegg
Glass på vegg bak kjøkkenbenk
Be om pristilbud

Glass og speil på badet

Du kan bygge din egen dusjløsning med perfekt tilpasning til rommet. Og dele inn badet i soner med vegg eller hyller i glass. Elegant og delikat uten å krympe rommet. Du kan faktisk lage badet større med den rette kombinasjonen av glass og speil. Med glass og speil kan du få elegante tilpasninger om badet har skrått tak eller vanskelige vinkler. Velg mellom klart glass, farget glass, frostet glass, glass med dekor eller ramme inn glasset med en farge. Glass sparer plass og er lett å holde rent. Vi tilpasser glass og speil etter mål.

Glass og speil på badet
Glass og speil på badet
Be om pristilbud

Hylleløsninger og romdelere

Med glass får du lys og luft inn i rommet. Du kan lage private avskjerminger og dele inn rom som du selv ønsker det uten å stjele av arealet. Hele skillevegger kan lages med glass, fra tak til gulv. Det gjør hjemmet ditt til noe helt for seg selv. Med en kombinasjon av speil og glass, kan du manipulere størrelsen på rommet og skape ekstra perspektiv, dybde og lys. Du får mer plass og luft med glass.

Glassvegger som romavdeler
Hyller av glass
Be om pristilbud

Skyvedør i glass

Du kan stenge av rommet når du vil. Du kan skape to rom når du ønsker det og beholde opplevelsen av det store rommet enten døren er lukket eller åpen. En gjennomsiktig skyvedør gir både i pose og sekk.

Skyvedør i glass
Skyvedør i glass Skyvedør i glass
Be om pristilbud

Glass foran peisen og ovnen

Moderne peiser og ovner er ofte stilrene og elegante med utstrakt bruk av glass slik at du kan nyte spillet i flammene. Følg opp stilen med å legge herdet glass på gulvet foran peisen eller ovnen. En lekker løsning som oppfyller alle branntekniske krav og tilpasses etter mål.

Glass under og foran vedovn
Be om pristilbud

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud!

  • Ved å trykke "send" i dette skjemaet aksepterer du at vi kan lagre personopplysningene og meldingen for å kunne yte god kundeservice. Les vår personvernerklæring.